Jump to content

Αυτή η Ιστοσελίδα ξανά δημιουργήθηκε για όλους εμάς τους λάτρεις τον retro μηχανημάτων που αγαπήσαμε στην παιδική μας ηλικία και τα οποία αν και πέρασαν αρκετά χρονια δεν θέλουμε να ξεχάσουμε!!

Εδώ μπορείτε να βρείτε και να ξανά-αγοράσετε αυτό που ψάχνατε χρόνια!
Σας ευχόμαστε καλή διαμονή και καλές αγορές!

scientist

A600 GS: Ετοιμάζει το Amigakit μια νέα mini Amiga

Recommended Posts

Αν και φαίνεται ότι παίζει αρκετό καιρό σαν είδηση, προσωπικά δεν το είχα εντοπίσει και το είδα σήμερα.
Θα τη δούμε σε 2 εκδόσεις (μάλλον) και η μια από αυτές θα έχει και θύρες 9pin. Παρόλα αυτά δείχνει περισσότερο στοχευμένη στο gaming ακόμα και από το A500 mini.

Περισσότερα στο blog μου εδώ: https://retro.4geeks.gr/hardware/a600-gs-erchetai-ton-epomeno-mina-apo-to-amigakit/

• Like 1
  • Love 1

Προσωπικά θεωρώ ότι η ύπαρξη "κανονικών" joystick ports κάνει όλη τη διαφορά και επαρκεί ώστε να καταστήσει το ένα προϊόν χρηστικό και το άλλο άχρηστο. Όσο καιρό χρησιμοποίησα το TheA500 mini αισθανόμουν ότι είχα μία Amiga που δεν έπαιζε παιχνίδια. Ή, πιο σωστά, που τα έτρεχε μεν, αλλά δεν είχα τρόπο να τα παίξω. Τι να πω, μας καλόμαθε ο Ανερούσης και τώρα πια όλα αυτά τα κάτι-σαν-χειριστήριο απλά δεν μας κάνουν...

Γενικά συμφωνώ Παναγιώτη.

Προσωπικά θεωρώ την Α500 mini εξαιρετική, από την άλλη θέλει... "¨πατέντες" για να βάλουμε τα καλά joystick να παίξουμε. Τώρα το A600 GS θα έχει 2 9pin θύρες, πολύ θετικό κατά τη γνώμη μου, από την άλλη φαίνεται πάρα πολύ στοχευμένο στα games - θα μου πεις το 95% ή και το 99% ίσως αυτό θέλει - ενώ η A500 mini με ότι κυκλοφορεί μπορείς να κάνες... παπάδες και εκτός gaming.

• Like 1

Αλήθεια είναι όσα αναφέρεις, δε διαφωνώ. Απλά αδυνατώ να πιστέψω ότι κάποιος θα έχει μία Amiga - την TheA500 mini στην περίπτωσή μας - και θα είναι συμβιβασμένος με την ιδέα ότι δεν θα μπορεί να παίξει κανένα παιχνίδι εάν αυτό δεν παίζεται με ποντίκι. Μπορεί όντως κάποιος να μην ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τα παιχνίδια, αλλά μία στο τόσο ίσως να ήθελε να χαρεί λίγο Agony. Είναι κρίμα να μην έχει αυτή τη δυνατότητα...

• Like 1

Συμφωνώ με αυτό που λες, Η μεγάλη πληθώρα των παιχνιδιών της Amiga ήταν για να παίζεις με joystick και μάλιστα joystick "βαρβάτο", όχι... gamepad.

Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα τη δικιά μου, νομίζω όμως οι γνωστοί adaptors usb σε 9pin πρέπει να είναι συμβατοί.

• Like 1

On 27/10/2023 at 12:48 ΜΜ, scientist έγραψε:

Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα τη δικιά μου, νομίζω όμως οι γνωστοί adaptors usb σε 9pin πρέπει να είναι συμβατοί.

Είναι και δεν είναι. Τουλάχιστον όταν δοκίμασα εγώ, πριν από ένα χρόνο. Δεν γνωρίζω αν έχει αλλάξει κάτι.

On 3/11/2023 at 1:54 ΜΜ, dony έγραψε:

Είναι και δεν είναι. Τουλάχιστον όταν δοκίμασα εγώ, πριν από ένα χρόνο. Δεν γνωρίζω αν έχει αλλάξει κάτι.

Ακόμα δεν δοκίμασα, αλλά είχαν βγάλει ένα firmware update για τους adaptors για να παίζουν εκεί. 

Ελπίζω να είναι.

• Like 1

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό η κάντε σύνδεση.

Πρέπει να είστε μέλος για να απαντήσετε

Δημιουργία Λογαριασμού

Έυκολα , γρήγορα ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ!

Δημιουργία

Σύνδεση

Έχετε ηδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Κάντε Σύνδεση

Copyright © 2011-2023 Retroworld.gr | Powered by ZEROraid
  • Create New...