Jump to content

Αυτή η Ιστοσελίδα ξανά δημιουργήθηκε για όλους εμάς τους λάτρεις τον retro μηχανημάτων που αγαπήσαμε στην παιδική μας ηλικία και τα οποία αν και πέρασαν αρκετά χρονια δεν θέλουμε να ξεχάσουμε!!

Εδώ μπορείτε να βρείτε και να ξανά-αγοράσετε αυτό που ψάχνατε χρόνια!
Σας ευχόμαστε καλή διαμονή και καλές αγορές!

dony

Συνέντευξη του Νίκου Ανερούση στο περιοδικό Retro Planet

Recommended Posts

Μόλις ανέβηκε στο website του περιοδικού Retro Planet μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που είχαν πάρει από τον δημιουργό και κατασκευαστή των θρυλικών joysticks Tomahawk, Pacman κλπ Νίκο Ανερούση οι συντάκτες μας. Μπορείτε να την διαβάσετε ΕΔΩ.

Clipboard01.jpg

• Like 3
  • Love 2

Πολύ ωραία η συνέντευξη σας και δεν είχα την χαρά να την δω μέχρι τώρα!!! ¨οπως έχω ξαναγράψει τον ανερούση τον γνωρισα το 1989 οπου με πηγε ο πατέρας μου στο εργαστηριο του για να μου αντικαταστήσει ενα starfighter 2000 που είχα πάρει απο καταστημα της στουρναρα ελαττωματικό! Από τότε ήξερα την σχεση του με την αεροπορία και ήξερε και τον θείο μου που ήταν πιλότος τότε στα c-130! Αυτός ήταν και ο λόγος που μόλις έμαθε για το χαλασμένο χειριστήριο μου έφτιαξε ενα σε πραγματικό χρόνο από τα παρτς που είχε μπροστά του σε ελάχιστα λεπτά! Το πήρα όπως ήταν "ζεστό" και έκτοτε εξυπηρετεί τον 6128 μου!!!

• Like 2
  • Love 1

Πααααρα πολύ ωραία συνέντευξη!!!

Βλέποντας την φωτογραφία του κου Ανερούση έχω την εντύπωση ότι ο άνθρωπος είναι και λίγο συγκινημένος.. ε δεν είναι και λίγο όλο αυτό το flashback σε εκείνη την εποχή!

Σας ευχαριστούμε πολύ κύριε Αναρούση για την συνέντευξη!!!

Μπράβο και στα παιδιά του RP Κώστα (dinohatzi) και Νίκο (maletoth) !!

• Like 1
  • Love 1

On 20/5/2023 at 8:57 ΜΜ, Always Somewhere έγραψε:

Πααααρα πολύ ωραία συνέντευξη!!!

Βλέποντας την φωτογραφία του κου Ανερούση έχω την εντύπωση ότι ο άνθρωπος είναι και λίγο συγκινημένος.. ε δεν είναι και λίγο όλο αυτό το flashback σε εκείνη την εποχή!

Σας ευχαριστούμε πολύ κύριε Αναρούση για την συνέντευξη!!!

Μπράβο και στα παιδιά του RP Κώστα (dinohatzi) και Νίκο (maletoth) !!

Κι εγώ έχω την αίσθηση ότι δείχνει συγκινημένος. Το σημαντικό είναι ότι ίσως του έγινε σαφές πλέον το γεγονός ότι από computer shops, software houses και λοιπές εταιρίες πληροφορικής στην Ελλάδα τις δεκαετίες του '80 και του '90 ο Νίκος Ανερούσης είναι ο μοναδικός που έφτιαξε ένα προϊόν που όχι μόνο ανταγωνιζόταν αυτά που έρχονταν από το εξωτερικό, αλλά ήταν και σαφέστατα ανώτερο. Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι από αυτό το προϊόν τα περισσότερα τεμάχια που πουλήθηκαν δουλεύουν ακόμα, πάνω από 3 δεκαετίες αργότερα. Προσωπικά δυσκολεύομαι πραγματικά να βρω λόγια και χαρακτηρισμούς αντάξιους του μεγέθους του επιτεύγματος του κυρίου Νίκου...

• Like 3

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό η κάντε σύνδεση.

Πρέπει να είστε μέλος για να απαντήσετε

Δημιουργία Λογαριασμού

Έυκολα , γρήγορα ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ!

Δημιουργία

Σύνδεση

Έχετε ηδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Κάντε Σύνδεση

Copyright © 2011-2023 Retroworld.gr | Powered by ZEROraid
  • Create New...