Jump to content

Αυτή η Ιστοσελίδα ξανά δημιουργήθηκε για όλους εμάς τους λάτρεις τον retro μηχανημάτων που αγαπήσαμε στην παιδική μας ηλικία και τα οποία αν και πέρασαν αρκετά χρονια δεν θέλουμε να ξεχάσουμε!!

Εδώ μπορείτε να βρείτε και να ξανά-αγοράσετε αυτό που ψάχνατε χρόνια!
Σας ευχόμαστε καλή διαμονή και καλές αγορές!

0raid

Εκτός από retro τι άλλο συλλέγεται?

Recommended Posts

Εγώ πάντως δεν συλλέγω ρετρό και το έχω δηλώσει παντού....συλλέγω μόνο και ταξινομώ... τις αναμνήσεις μου από τους ρετρο home υπολογιστές της παιδικής και εφηβικής μου ηλικίας είτε όσους είχα είτε όσους ήθελα να έχω! Άλλωστε εγώ τα έχω όλα σε ειδικό χώρο όπου είναι άμεσα λειτουργικά και έτσι θέλω να μείνουν! (Μεταξύ μας βέβαια με 2 παιδιά και το ένα μάλιστα νεογέννητο ακόμα και αυτό το χόμπυ παίρνει οριακή προσοχή... )

• Like 3

Πέρα από ρετρό δεν μαζεύω άλλα πράγματα. Βέβαια, εγώ θέλω να ασχολούμαι με τα μηχανήματα οπότε είμαι περισσότερο player παρά συλλέκτης. Γενικότερα μου αρέσει η παλιά εποχή. Ταινίες όπως Jaws, The Godfather, ο Εξορκιστής κλπ. έχουν μια άλλη μαγεία με την τότε εικόνα και ήχο. Ακόμη και η μουσική των 70s με συγκροτήματα όπως Pink Floyd, Queen, Alice Cooper κλπ έχει άλλη αίσθηση.

• Like 1

Κι εγώ είμαι πάνω-κάτω στην ίδια φάση με τον προλαλήσαντα: έχω μεγάλη αγάπη στη μουσική και στο σινεμά των '70s κυρίως, αλλά και σε αυτά των '60s και '80s. Retro πράγματα γενικώς δεν έχω πέρα από κάποιες (πολλές) αφίσες από κινηματογράφους και σίγουρα δεν είμαι συλλέκτης καθώς οι μόνοι υπολογιστές που έχω είναι αυτοί που μου "λένε" κάτι, αυτοί που με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο με άγγιξαν. Ούτε και με ενδιέφερε ποτέ να αποκτήσω κάποιο μηχάνημα σπάνιο ή αξίας (π.χ. Atari Falcon, Amiga 4000T κλπ): και να μου τα χάριζαν δεν θα με ένοιαζε - αν βγάλουμε εκτός το οικονομικό, εννοείται!

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό η κάντε σύνδεση.

Πρέπει να είστε μέλος για να απαντήσετε

Δημιουργία Λογαριασμού

Έυκολα , γρήγορα ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ!

Δημιουργία

Σύνδεση

Έχετε ηδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Κάντε Σύνδεση

Copyright © 2011-2023 Retroworld.gr | Powered by ZEROraid
  • Create New...