Jump to content

Αυτή η Ιστοσελίδα ξανά δημιουργήθηκε για όλους εμάς τους λάτρεις τον retro μηχανημάτων που αγαπήσαμε στην παιδική μας ηλικία και τα οποία αν και πέρασαν αρκετά χρονια δεν θέλουμε να ξεχάσουμε!!

Εδώ μπορείτε να βρείτε και να ξανά-αγοράσετε αυτό που ψάχνατε χρόνια!
Σας ευχόμαστε καλή διαμονή και καλές αγορές!

Recommended Posts

Έχετε σκεφτεί πότε...  Ποιος ήρωας ρετρό βιντεοπαιχνιδιού θα θέλατε να ήσασταν και να μπαίνατε στον κόσμο του για να πολεμήσετε και να σώσετε τον κόσμο απο το κακό  ;;;

spacer.png

Λοιπόν...

1. Εγώ Θα ήθελα να ήμουν ο Rick dangerous και να περιπλανιέμαι στις πυραμίδες με τις παγίδες και στην ζούγκλα με τους ζουλου! Whuaaaa...

2. Σαν δεύτερη επιλογή θα ήθελα να ήμουν ο Πρίγκιπας της Περσίας που θα περιπλανηθεί στο παλάτι του κακού βεζίρη Τζαφαρ για να σώσει το γκομενακι απο τον κακό Τζαφαρ που θέλει να την παντρευτεί.. Το clue της υπόθεσης είναι ότι αν τον νικήσω στο τέλος θα μου μείνει προίκα το παλάτι του για να ζήσω για πάντα τον ερωτά μου με το γκομενακι! 😉

Εσείς ποιος ήρωας θα θέλατε να ήσασταν ;

ΥΓ. Δεν υπάρχει κάποιο όριο οπότε μπορείτε να αναφέρετε όσους ήρωες θέλετε εσείς.

Επεξεργάστηκε από Always Somewhere
  • Love 1

εγώ θα απαντήσω λίγο αφαιρετικά...δεν ξέρω ποιος ήρωας θα ήμουν...Εκείνα τα χρόνια πάντως όποιο παιχνίδι και να παίζαμε ως παιδιά ή έφηβοι αργότερα στα 16μπιτα διέγειρε το φαντασιακό μας και μπαίναμε στην θέση του ήρωα...Δεν πιστεύω ότι το κάνουν αυτό τα παιδιά μας σήμερα με τις κονσόλες και τα παιχνίδια στα κινητά!

• Like 3

Ωραίο θεματάκι και πολύ εύκολη απάντηση. 

Πρώτη επιλογή: Guybrush Threepwood με την εμφάνιση του Νο2 να περιπλανιέμαι στα σκοτεινά μέρη του Scabb Island και να ψάχνω για τα κομμάτια του χάρτη του Big Whoop στα διάφορα νησιά. 

Άλλοι χαρακτήρες ωραίοι  που μου έρχονται στο μυαλό:

Gabriel Knight (ομορφόπαιδο και τυπάς)

Indiana Jones (καθηγητής και μάχιμος)

Ken - Street Fighter (ο πιο στυλάτος και μουράτος για μένα),

Bernard Bernouli (μόνο και μόνο για να κάνω παρέα στην απίστευτη μορφή, τον Hoagie)

Rex Nebular (ωραίος τύπος με χιούμορ)

• Love 1

Η Lara Croft! Εντάξει, είναι γυναίκα, αλλά έτσι κι αλλιώς είναι εντελώς υποθετικό το όλο θέμα, οπότε...

Πάντοτε με εντυπωσίαζαν οι εξερευνήσεις της στα πιο απίθανα μέρη, σε μαγευτικά τοπία, σε φανταστικούς κόσμους. Συνεπώς ναι, Lara.

• Like 2

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό η κάντε σύνδεση.

Πρέπει να είστε μέλος για να απαντήσετε

Δημιουργία Λογαριασμού

Έυκολα , γρήγορα ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ!

Δημιουργία

Σύνδεση

Έχετε ηδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Κάντε Σύνδεση

Copyright © 2011-2023 Retroworld.gr | Powered by ZEROraid
  • Create New...