Jump to content

Αυτή η Ιστοσελίδα ξανά δημιουργήθηκε για όλους εμάς τους λάτρεις τον retro μηχανημάτων που αγαπήσαμε στην παιδική μας ηλικία και τα οποία αν και πέρασαν αρκετά χρονια δεν θέλουμε να ξεχάσουμε!!

Εδώ μπορείτε να βρείτε και να ξανά-αγοράσετε αυτό που ψάχνατε χρόνια!
Σας ευχόμαστε καλή διαμονή και καλές αγορές!

Dimitris1980

Επιθυμία απόκτησης υπολογιστή

Recommended Posts

Καλημέρα,

αν σας δινόταν η ευκαιρία να αποκτήσετε και να διαμορφώσετε έναν υπολογιστή που δεν έχετε (ανεξάρτητα φυσικά από το οικονομικό κόστος), ποια θα ήταν η επιλογή σας? 

Αυτή την περίοδο θα επέλεγα έναν Atari Mega STE. Μου αρέσει πολύ το design του, είναι πιο δυνατός από τα υπόλοιπα μοντέλα (Atari ST, STF, STFM), θα του έβαζα 4mb ram και ότι άλλο καλό και χρήσιμο μπορεί να πάρει πχ Ultrasatan, Roland MT32.

Επεξεργάστηκε από Dimitris1980
  • Like 3
  • Love 1

8 λεπτά πρίν, Bill έγραψε:

Θα ήταν μια Amiga 4000 την οποία απέκτησα δυο φορές αλλά τις πούλησα…😔

Συμπάσχω , και εγώ τα ίδια , amiga 4000 ξανά , είχα 1 σε τέλεια κατάσταση και υπερτούμπανο την οποία και έδωσα… 😒

μόλις τώρα, 0raid έγραψε:

Συμπάσχω , και εγώ τα ίδια , amiga 4000 ξανά , είχα 1 σε τέλεια κατάσταση και υπερτούμπανο την οποία και έδωσα… 😒

Και άντε να αποκτήσεις πλέον εκεί που έφτασαν οι τιμές.Την μια την έδωσα το 1997 για να αποκτήσω Power Mac και την δεύτερη την πούλησα το 2012 για 250 ευρώ…

• Like 1

6 λεπτά πρίν, Bill έγραψε:

Και άντε να αποκτήσεις πλέον εκεί που έφτασαν οι τιμές.Την μια την έδωσα το 1997 για να αποκτήσω Power Mac και την δεύτερη την πούλησα το 2012 για 250 ευρώ…

καλα τωρα πρέπει να δώσουμε νεφρό για να αγοράσουμε ξανά , ασε και εγω το 2015 την εδωσα για 300 ευρώ..... 😑

• Like 1

Έναν Atari Mega ST 1, 2 ή 4. Δεν με νοιάζει ποιον, απλά λατρεύω το design τους. Και έναν Acorn Archimedes 3010 που έχει πράσινα function keys και joystick ports. Έναν TRS-80 Coco 2 64KB. Και έναν TRS-80 Model 1000 EX (αν θυμάμαι καλά το μοντέλο).

Μακάρι να είχα μια Amiga 3000 (T)/4000 (T) γιατί... θα σας την έδινα σε εσάς που την θέλετε! 😄

• Like 2
  • Love 1

καποια στιγμη θα παρω ενα αταρι στ ετσι γιατι το εχω αποπαρει τοσα χρονια.....απο εκει και περα αν δεν φτιαξω τον c64 που εχω θα  παρω εναν απο οποιον πουλαει

• Like 1

Έναν Commodore 65!

Το πιο ενδιαφέρον 8bit μηχάνημα άσχετα που δεν πέρασε το στάδιο του prototype.

Αλλιώς τον C128D μαζί με το 1084S που βλακωδώς τα άφησα στην Γερμανία

14 ώρες πρίν, c64dask έγραψε:

Έναν Commodore 65!

Το πιο ενδιαφέρον 8bit μηχάνημα άσχετα που δεν πέρασε το στάδιο του prototype.

Αλλιώς τον C128D μαζί με το 1084S που βλακωδώς τα άφησα στην Γερμανία

Η αλήθεια είναι ότι Commodore 65 μπορείς να αποκτήσεις στο περίπου. Ο συνδυασμός C128D + 1084S είναι υπέροχος στο μάτι, αντίστοιχος του σετ Amiga 1000 + 1084S. Από την άλλη, όπως και κάθε Commodore 128 είναι γεγονός ότι ουσιαστικά δεν προσφέρει πολλά περισσότερα από έναν Commodore 64. Ή, για να είμαι ακριβής, αυτά που προσφέρει δεν υπάρχει software που να τα εκμεταλλεύεται...

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό η κάντε σύνδεση.

Πρέπει να είστε μέλος για να απαντήσετε

Δημιουργία Λογαριασμού

Έυκολα , γρήγορα ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ!

Δημιουργία

Σύνδεση

Έχετε ηδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Κάντε Σύνδεση

Copyright © 2011-2023 Retroworld.gr | Powered by ZEROraid
  • Create New...