Μετάβαση σε περιεχόμενο
(ΔΟΘΗΚΑΝ) RAD robot (άκια) Πώληση

Τιμή - 0,00€

Χρόνος που απομένει - 35 Ημέρες, 4 Ώρες

Παρακαλώ κάντε είσοδο για να επικοινωνήσετε απευθείαςΣτα πλαίσια της "αποστρατικοποίησης" δίνεται μέρος του ρομποτικού μου...στρατού Δημοσίευση Εικόνας

 

Πρόκειται για τρία (3) R.A.D.
Σε πολύ καλή αισθητική (με εξαίρεση το αναμενόμενο κιτρίνισμα των πλαστικών λόγω...ηλικίας στα δύο από αυτά) κατάσταση. Πιο συγκεκριμένα το ένα είναι χωρίς καθόλου κιτρίνισμα, το δεύτερο έχει μερικό και το τρίτο ολικό (σα νέο χρώμα). Τα δύο συνοδεύονται από το tray τους (που συνήθως χάνεται) και την μπαταρία τους (παλιά nicd). Το τρίτο όχι. Επίσης υπάρχει κι ένα χειριστήριο και original φορτιστής. Το μόνο που δεν υπάρχει σε κανένα είναι τα βελάκια τους από αφρώδες υλικό (έχω μόνο ένα και αυτό ταλαιπωρημένο).
Μοναδικό λειτουργικό πρόβλημα το ότι δεν λειτουργεί η όπισθεν το οποίο όμως αφορά το χειριστήριο. Ίσως να διορθώνεται εύκολα (πχ καθάρισμα επαφών) αλλά δεν έχω ασχοληθεί παραπάνω αφού η κίνηση κάθε ερπύστριας ανεξάρτητα μου έδινε αρκετή ευελιξία

 

Για συνήθη rc χρήση (να μας φέρει την...μπύρα στο μπαλκόνι ή να πάει κάνα λουλούδι στην καλή μας, όχι απαραίτητα με τη...γλάστρα Δημοσίευση Εικόνας ), ανταλλακτικά ή πλατφόρμες ρομποτικών κατασκευών. Προσωπικά μου ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον να τα δουλεύω ταυτόχρονα με το ίδιο χειριστήριο και να κάνουν συγχρονισμένες κινήσεις...μπαλέτου :P .

 

Τιμή 65,00 ευρώ (ρομπότ, χειριστήριο, μπαταρία, φορτιστής, tray), 30,00 ευρώ αυτό με το tray και την μπαταρία και 20,00 το σκέτο.
Για την περίπτωση που τα θέλει κάποιος και όλα μαζί τότε στα 85,00 ευρώ

 

Μόνο παραλαβή από Νέα Σμύρνη

 

ΔΟΘΗΚΑΝ

Δεν υπάρχουν δημόσιες ερωτήσεις για αυτή την αγγελία.

Πληροφορίες Αγγελιοδότη

Copyright 2016 Retroworld.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Designed & Powered by Zero Raid