Μετάβαση σε περιεχόμενο
[ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ] Radio Shack/Tandy Color Computer 2 Πώληση

Τιμή - 180,00€

Χρόνος που απομένει - 13 Ημέρες, 16 Ώρες

Παρακαλώ κάντε είσοδο για να επικοινωνήσετε απευθείας*ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ*

 

Ο γνωστός και δυσεύρετος TRS80 CoCo2, με 64k RAM.

 

Το συγκεκριμένο μηχανάκι είναι πλήρες και γερό, σε πολύ καλή κατάσταση εμφάνισης και λειτουργεί άψογα.
Έχει έξοδο εικόνας S-Video, που καταλήγει σε βύσμα SCARΤ και δίνει τέλεια, πεντακάθαρη εικόνα σε παλιές και νέες συσκευές TV με ανάλογη είσοδο.

 

Είναι ευρωπαϊκό μοντέλο, PAL/50Hz και 220V, με γαλλικής διάταξης πληκτρολογιο (AZERTY) και Made in Korea. Το τελευταίο σημαίνει ότι η ROM του έχει τις απαιτούμενες βελτιώσεις (τελευταία έκδοση που βγήκε στην παραγωγή) ώστε να μπορεί να υποστηρίζει και πεζούς χαρακτήρες, κάτι που τα παλιότερης σειράς μηχανήματα δε μπορούσαν να κάνουν.

 

Το CoCo της αγγελίας είναι ακόμη με τη Warranty Seal του εργοστασίου, καμιά 35αριά χρόνια μετά!!! Τα πλαστικά του κελύφους και του πληκτρολογίου είναι ελαφρώς κιτρινισμένα (ομοιόμορφα), αλλά δεν επιχείρησα να τα ξασπρίσω, μια και το CoCo δεν έχει ανοιχτεί ποτέ και θα έπρεπε να χαλάσω το αυτοκόλλητο της εγγύησης...

 

Δίνεται το μηχάνημα μαζί με το καλώδιο SCART. To τροφοδοτικό του είναι ενσωματωμένο, οπότε δε χρειάζεται κάτι άλλο.
Μαζί θα δώσω μερικές δεκάδες games που έχω μετατρέψει σε μορφή turbo loading WAV, για να φορτώνουν πολύ γρήγορα από οποιαδήποτε πηγή (π.χ. soundcard από PC) μπορεί να τα αναπαραγάγει στη σωστή ένταση.

 

Πολύ σπάνιο πλέον μηχάνημα, ειδικά η έκδοση με S-Video έξοδο, κι ακόμη περισσότερο με ακέραιο το Warranty Seal...

 

Παρακαλώ πολύ όποιος ενδιαφέρεται να το γράψει ΠΡΩΤΑ δημοσίως στο πεδίο "Ερωτήσεις" (ασχέτως αν τελικά θα προβεί σε αγορά ή όχι) και μετά να στείλει ΠΜ, για λόγους τήρησης σειράς προτεραιότητας...

 

Ό,τι βλέπετε στις εικόνες και ό,τι διαβάζετε στην περιγραφή είναι ό,τι θα παραλάβετε. Οι φωτογραφίες είναι πραγματικές, από τα συγκεκριμένα προς πώληση αντικείμενα και πρόσφατες.

 

Όλα τα αντικείμενα που πωλούνται στις αγγελίες μου δοκιμάζονται και ελέγχονται πριν την ανάρτηση της αγγελίας ΚΑΙ ΞΑΝΑ πριν την αποστολή στον αγοραστή. Σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος, ελλιπούς λειτουργίας κλπ. αυτό θα το αναφέρωΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στην περιγραφή μου. Ωστόσο όλα τα αντικείμενα που αποστέλλω δίνονται χωρίς καμιά περαιτέρω εγγύηση από τη στιγμή παραλαβής τους από τον αγοραστή, λόγω παλαιότητας.

 

Διαβάζετε προσεκτικά και ακολουθείτε τους κανόνες λειτουργίας αγγελιών της ιστοσελίδας!!

 

Δείτε και τις άλλες αγγελίες μου για καλύτερες τιμές σε πολλαπλή αγορά!

 

Αποστολή με ΕΛΤΑ σε όλη την Ελλάδα (αντικαταβολή, προπληρωμή με PayPal GIFT ή κατάθεση σε Εθνική/Πειραιώς), κατόπιν συνεννόησης και με έξοδα του αγοραστή. Παρακαλώ αν δεν κατανοείτε πλήρως τα παραπάνω ή δε συμφωνείτε, να ΜΗΝπροχωρήσετε σε αγορά.

Δεν υπάρχουν δημόσιες ερωτήσεις για αυτή την αγγελία.

Πληροφορίες Αγγελιοδότη

Copyright 2016 Retroworld.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Designed & Powered by Zero Raid