Μετάβαση σε περιεχόμενο
Philips Videopac C52/G7000 με RGB/SCART mod + 5 games Πώληση

Τιμή - 100,00€

Χρόνος που απομένει - 46 Ημέρες, 17 Ώρες

Παρακαλώ κάντε είσοδο για να επικοινωνήσετε απευθείαςPhilips Videopac C52, η γαλλική (220V/50Hz/SECAM) έκδοση του κλασικού G7000/Magnavox Odyssey2...
Έχει ενσωματωμένα τα 2 χειριστήρια, γαλλικό BIOS (αυτό φυσικά δεν επηρεάζει καθόλου τα παιχνίδια) και είναι πιο "κυριλέ" από το κλασικό G7000, μια και διαθέτει και διακόπτη ON/OFF, όπως το αυθεντικό αμερικάνικο Odyssey2 της Magnavox!
Αν δε γνωρίζετε τι είναι το Videopac/Odyssey, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά εδώ:
https://www.retrocom...navox-odyssey-2

 

Επειδή το εσωτερικό του SECAM TV modulator έδινε χάλια εικόνα, το αφαίρεσα τελείως και του έκανα RGB mod με πλακετάκι ιδιοκατασκευή, σύμφωνα με αυτό το σχέδιο:
https://circuit-boar...on-C52-RGB-Mod/

 

Τώρα το μηχάνημα έχει πλέον SCART καλώδιο και δίνει πεντακάθαρη εικόνα και ήχο. Δοκιμάστηκε σε μια 36'' LCD που έχω εδώ και παίζει τέλεια. Χειριστήρια (φοβερή αίσθηση, καμιά σχέση με τα Atari), πληκτρολόγιο, τροφοδοσία λειτουργούν άψογα. Εξωτερικά το μηχανάκι είναι σε πάρα πολύ καλή έως άριστη κατάσταση, για τα χρονάκια του.
Δε χρειάζεται απολύτως τίποτα extra, το συνδέετε σε μια συσκευή με είσοδο SCART, βάζετε cartridge, δίνετε τροφοδοσία, πατάτε ON και παίζετε!!!

 

Μαζί δίνεται το αυθεντικό τροφοδοτικό του (με το περίεργο βύσμα) και 2 cartridges (#1 και #36) με 5 συνολικά διαφορετικά παιχνίδια: Αγώνες αυτοκινήτων μονό/διπλό, κρυπτόλεξο, ποδόσφαιρο και hockey. Το #36 είναι κομπλέ, ενώ από το #1 λείπουν κουτί, ετικέτα και βιβλιαράκι, αλλά λειτουργεί μια χαρά.

 

Παρακαλώ πολύ όποιος ενδιαφέρεται να το γράψει ΠΡΩΤΑ δημοσίως στο πεδίο "Ερωτήσεις" (ασχέτως αν τελικά θα προβεί σε αγορά ή όχι) και μετά να στείλει ΠΜ, για λόγους τήρησης σειράς προτεραιότητας...

 

Ό,τι βλέπετε στις εικόνες και ό,τι διαβάζετε στην περιγραφή είναι ό,τι θα παραλάβετε. Οι φωτογραφίες είναι πραγματικές, από τα συγκεκριμένα προς πώληση αντικείμενα και πρόσφατες.

 

Όλα τα αντικείμενα που πωλούνται στις αγγελίες μου δοκιμάζονται και ελέγχονται πριν την ανάρτηση της αγγελίας ΚΑΙ ΞΑΝΑ πριν την αποστολή στον αγοραστή. Σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος, ελλιπούς λειτουργίας κλπ. αυτό θα το αναφέρω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στην περιγραφή μου. Ωστόσο όλα τα αντικείμενα που αποστέλλω δίνονται χωρίς καμιά περαιτέρω εγγύηση από τη στιγμή παραλαβής τους από τον αγοραστή, λόγω παλαιότητας.

 

Διαβάζετε προσεκτικά και ακολουθείτε τους κανόνες λειτουργίας αγγελιών της ιστοσελίδας!!

 

Δείτε και τις άλλες αγγελίες μου για καλύτερες τιμές σε πολλαπλή αγορά!

 

Αποστολή με ΕΛΤΑ σε όλη την Ελλάδα (αντικαταβολή, προπληρωμή με PayPal GIFT ή κατάθεση σε Εθνική/Πειραιώς), κατόπιν συνεννόησης και με έξοδα του αγοραστή. Επίσης δυνατότητα παράδοσης χέρι-χέρι στον Πειραιά.
Παρακαλώ αν δεν κατανοείτε πλήρως τα παραπάνω ή δε συμφωνείτε, να ΜΗΝ προχωρήσετε σε αγορά.

Δεν υπάρχουν δημόσιες ερωτήσεις για αυτή την αγγελία.

Πληροφορίες Αγγελιοδότη

Copyright 2016 Retroworld.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Designed & Powered by Zero Raid