Μετάβαση σε περιεχόμενο
Amiga 500 - AlfaRAM external 8MB expansion Πώληση

Τιμή - 30,00€

Χρόνος που απομένει - 5 Ημέρες, 10 Ώρες

Παρακαλώ κάντε είσοδο για να επικοινωνήσετε απευθείαςΕξωτερική επέκταση μνήμης για την Amiga 500/500 Plus, που μπορεί να φτάσει ως τα 8ΜΒ.
Περιέχει 16 ελεύθερα slots για την προσθήκη μνημών ZIP, με διάφορες πιθανές configurations (2, 4, 6, 8MB) και διαθέτει through connector για τη σύνδεση και άλλων περιφερειακών (π.χ. controller σκληρού δίσκου, accelerator κλπ.)
Το μεταλλικό κέλυφος είναι σε άριστη κατάσταση, αγρατζούνιστο και το πλακετάκι μέσα φαίνεται μια χαρά.
ΔΕΝ το έχω δοκιμάσει πρόσφατα, πριν αιώνες που είχε έρθει στα χέρια μου λειτουργούσε, αλλά έχω αφαιρέσει όλες τις ZIP RAMs από μέσα και πλέον δεν τις έχω, οπότε δε μπορώ να το τεστάρω. Επίσης λείπει το on/off switch/LED από την πρόσοψη, αλλά μπορεί άνετα να μπει κάποιο άλλο στη θέση του.

 

Παρακαλώ πολύ όποιος ενδιαφέρεται να το γράψει ΠΡΩΤΑ δημοσίως στο πεδίο "Ερωτήσεις" (ασχέτως αν τελικά θα προβεί σε αγορά ή όχι) και μετά να στείλει ΠΜ, για λόγους τήρησης σειράς προτεραιότητας...

 

Ό,τι βλέπετε στις εικόνες και ό,τι διαβάζετε στην περιγραφή είναι ό,τι θα παραλάβετε. Οι φωτογραφίες είναι πραγματικές, από τα συγκεκριμένα προς πώληση αντικείμενα και πρόσφατες.

 

Όλα τα αντικείμενα που πωλούνται στις αγγελίες μου δοκιμάζονται και ελέγχονται πριν την ανάρτηση της αγγελίας ΚΑΙ ΞΑΝΑ πριν την αποστολή στον αγοραστή. Σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος, ελλιπούς λειτουργίας κλπ. αυτό θα το αναφέρω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στην περιγραφή μου. Ωστόσο όλα τα αντικείμενα που αποστέλλω δίνονται χωρίς καμιά περαιτέρω εγγύηση από τη στιγμή παραλαβής τους από τον αγοραστή, λόγω παλαιότητας.

 

Διαβάζετε προσεκτικά και ακολουθείτε τους κανόνες λειτουργίας αγγελιών της ιστοσελίδας!!

 

Δείτε και τις άλλες αγγελίες μου για καλύτερες τιμές σε πολλαπλή αγορά!

 

Αποστολή με ΕΛΤΑ σε όλη την Ελλάδα (αντικαταβολή, προπληρωμή με PayPal GIFT ή κατάθεση σε Εθνική/Πειραιώς), κατόπιν συνεννόησης και με έξοδα του αγοραστή.
Παρακαλώ αν δεν κατανοείτε πλήρως τα παραπάνω ή δε συμφωνείτε, να ΜΗΝ προχωρήσετε σε αγορά.

Δεν υπάρχουν δημόσιες ερωτήσεις για αυτή την αγγελία.

Πληροφορίες Αγγελιοδότη

Copyright 2016 Retroworld.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Designed & Powered by Zero Raid