Μετάβαση σε περιεχόμενο
Socket 7 combo (MMX 233, 64MB RAM, i430TX, S3 Virge) Πώληση

Τιμή - 40,00€

Χρόνος που απομένει - 23 Ημέρες, 6 Ώρες

Παρακαλώ κάντε είσοδο για να επικοινωνήσετε απευθείαςΠωλείται πακετάκι αποτελούμενο από τα εξής:

  • Pentium MMX 233
  • Tekram P5T30-B4E (με chipset i430TX)
  • 64MB SDRAM
  • S3 Virge DX 2MB
Μαζί δίνεται και bracket για USB και το manual της μητρικής σε pdf.

 

Ο επεξεργαστής είναι ο γρηγορότερος MMX που έβγαλε η Intel σε desktop. Η μητρική έχει αναβαθμιστεί με το τελευταίο BIOS που αν δεν κάνω λάθος επιτρέπει δίσκους μεγαλύτερους από 128GB, ενώ σίγουρα υποστηρίζει και K6+ επεξεργαστές, κάτι που έχω δοκιμάσει. Επιπλέον, η μητρική μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με AT τροφοδοτικό, αλλά και με το πολύ πιο κοινό ATX, οπότε μπορείτε να την τοποθετήσετε σε σύγχρονο κουτί. Η μνήμη είναι 64MB, με δύο DIMM των 32MB, το οποίο είναι και το μέγιστο που μπορεί να κάνει cache το chipset χωρίς κάποιον K6-III ή K6+ επεξεργαστή.
Η καρτούλα επίσης είναι πολύ κλασσική και από τις πολύ συμβατές αλλά και γρήγορες για DOS.
Μοναδική παραφωνία ένας πυκνωτής ανάμεσα σε δύο ISA Slots, ο οποίος έχει φουσκώσει και έχει "σκάσει", χωρίς όμως να προκαλεί πρόβλημα στην λειτουργία, ενώ αν στο μέλλον αποτελέσει, η αλλαγή του είναι κάτι αρκετά εύκολο και ανέξοδο.

 

Το μηχάνημα δουλεύει άψογα, ουσιαστικά πωλείται διότι αντικαταστάθηκε από μία μεταγενέστερη μητρική με το VIA MVP3. Είναι ό,τι πρέπει για παιχνίδια μέχρι και εποχής ~1997-1998, ενώ στέκεται άψογα και σαν DOS μηχάνημα αν προσθέσετε μία ISA κάρτα ήχου. Εναλλακτικά, με την προσθήκη μίας Voodoo 1 ή 2, τα καταφέρνει αρκετά καλά και σε 3D τίτλους της εποχής.

 

Η τιμή για ολόκληρο το σετ είναι 40 ευρώ, παρακαλώ πολύ μην μου στέλνετε για απομονωμένα κομμάτια.
Υπάρχει δυνατότητα αποστολής, έπειτα από τραπεζική κατάθεση και με δικά σας μεταφορικά. Αντικαταβολή δεν στέλνω, ύστερα από κάποιες αρκετά κακές εμπειρίες.

 

Μπορείτε να δείτε το σύστημα στις εικόνες που ακολουθούν.

Δεν υπάρχουν δημόσιες ερωτήσεις για αυτή την αγγελία.

Πληροφορίες Αγγελιοδότη

Copyright 2016 Retroworld.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Designed & Powered by Zero Raid