Μετάβαση σε περιεχόμενο
[Πουλήθηκε] Acorn Electron 32k Πώληση

Τιμή - 80,00€

Χρόνος που απομένει - 40 Ημέρες, 23 Ώρες

Παρακαλώ κάντε είσοδο για να επικοινωνήσετε απευθείας***ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ***
Το μικρό αδελφάκι του περίφημου BBC της Acorn.
Είναι απολύτως συμβατό με όλο το software του BBC, η μόνη διαφορά είναι στην επεκτασιμότητα, όπου o BBC είχε θύρα μέχρι και για ψηστιέρα (πανάκριβος όμως στην εποχή του), ενώ ο Electron δεν είχε σχεδόν τίποτα, για λόγους μείωσης κόστους.
Πρόκειται για το μοντέλο που προωθήθηκε στην αγορά για να χτυπήσει τον Spectrum (και σε πολλά θέματα προδιαγραφών ήταν πολύ καλύτερος ο Electron), όμως ο Sir Clive είχε βρει τη χρυσή συνταγή κι έτσι ο Spectrum παρέμεινε αχτύπητος! :D

 

Το συγκεκριμένο μηχανάκι βρίσκεται σε άριστη κατάσταση εμφάνισης και λειτουργίας, καθαρισμένος προσεκτικά μέσα και έξω. Έχει ανεπαίσθητο ομοιόμορφο κιτρίνισμα, αλλά καθώς ήταν κρεμ χρώματος ευθύς εξ αρχής, ούτε και το προσέχει κανείς..

 

Έχω κάνει τη μετατροπή για έγχρωμο composite σήμα, δίνει καθαρή εικόνα σε κάθε μοντέρνα και παλιά τηλεόραση. Ο ήχος από το μεγαφωνάκι του είναι δυνατός και πεντακάθαρος.
Μαζί θα δοθεί καλώδιο κασετοφώνου, για φόρτωμα από PC ή Laptop, καθώς και εκατοντάδες προγράμματα σε ηλεκτρονική μορφή και το software που χρειάζεται για να φορτώσουν.

 

Προσοχή, δεν δίνω μαζί καλώδιο εικόνας (ένα απλό RCA-RCA με 2 αρσενικά κάνει), ούτε τροφοδοτικό. Το αυθεντικό τροφοδοτικό του έδινε 19VAC, αλλά λειτουργεί περίφημα με οποιοδήποτε τροφοδοτικό έχει το κατάλληλο βύσμα (π.χ. από laptop) και δίνει τάση από 16 ως 20VDC, λόγω εσωτερικού κυκλώματος μετατροπής και σταθεροποίησης.
Το δοκίμασα με 16VDC από ΙΒΜ Thinkpad και με 18VDC από Toshiba Satellite κι έπαιξε μια χαρά για πολλές ώρες, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα!

 

Παρακαλώ πολύ όποιος ενδιαφέρεται να το γράψει ΠΡΩΤΑ δημοσίως στο πεδίο "Ερωτήσεις" (ασχέτως αν τελικά θα προβεί σε αγορά ή όχι) και μετά να στείλει ΠΜ, για λόγους τήρησης σειράς προτεραιότητας...

 

Ό,τι βλέπετε στις εικόνες και ό,τι διαβάζετε στην περιγραφή είναι ό,τι θα παραλάβετε. Οι φωτογραφίες είναι πραγματικές, από τα συγκεκριμένα προς πώληση αντικείμενα και πρόσφατες.

 

Όλα τα αντικείμενα που πωλούνται στις αγγελίες μου δοκιμάζονται και ελέγχονται πριν την ανάρτηση της αγγελίας ΚΑΙ ΞΑΝΑ πριν την αποστολή στον αγοραστή. Σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος, ελλιπούς λειτουργίας κλπ. αυτό θα το αναφέρω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στην περιγραφή μου. Ωστόσο όλα τα αντικείμενα που αποστέλλω δίνονται χωρίς καμιά περαιτέρω εγγύηση από τη στιγμή παραλαβής τους από τον αγοραστή, λόγω παλαιότητας.

 

Διαβάζετε προσεκτικά και ακολουθείτε τους κανόνες λειτουργίας αγγελιών της ιστοσελίδας!!

 

Δείτε και τις άλλες αγγελίες μου για καλύτερες τιμές σε πολλαπλή αγορά!

 

Αποστολή με ΕΛΤΑ σε όλη την Ελλάδα (αντικαταβολή, προπληρωμή με PayPal GIFT ή κατάθεση σε Εθνική/Πειραιώς), κατόπιν συνεννόησης και με έξοδα του αγοραστή. Παρακαλώ αν δεν κατανοείτε πλήρως τα παραπάνω ή δε συμφωνείτε, να ΜΗΝ προχωρήσετε σε αγορά.

 

Tags: Sinclair ZX80 ZX81 Spectrum 48k Plus QL Amstrad CPC 464 664 6128 Commodore 64 128 C16 Plus4 1541 1570 1571 1581 Amiga 1000 500 600 2000 3000 1200 4000 CDTV CD32 Texas Instruments TI99/4A Tandy Color CoCo TRS80 Dragon 32 64 Oric 1 Atmos Telestrat BBC Acorn RiscPC Electron Atari 2600 5200 7800 600 800 1200 XL 65 130 XE 520 1040 STFM STE TT Falcon MSX 1 2 Philips Toshiba Apple II C E GS Spectravideo SVI Macintosh Sony Playstation PS1 PS2 PS3 Nintendo Game & Watch NES SNES Gameboy DS N64 Wii Sega Master System Mega Drive Saturn Dreamcast NEO GEO PC Engine

ergotelis

Ε:

Ενδιαφερομαι !

Α:

Στέλνω ΠΜ!
Ευχαριστώ!


Πληροφορίες Αγγελιοδότη

Copyright 2016 Retroworld.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Designed & Powered by Zero Raid